2009. március 5., csütörtök

A BKV kész egyeztetni az "Állj jobbra!" kampányról

A sajtótájékoztatót követő napokban a BKV munkatársai jelezték, hogy készek egyeztetni a mozgólépcsős kampányunkról. Sor került az első találkozóra is az újkorcsoport és a BKV kommunikációs szakemberei között, ami azzal a számunkra is pozitív megegyezéssel zárult, hogy konkrétumok szintjén is megvizsgálják, milyen eszözökkel lehetne felhívni a figyelmet a kulturált közlekedésre a budapesti metrón.

Az újkorcsoport egy esettanulmánnyal készül, amely röviden bemutat több külföldi példát is, amely sikerrel népszerűsítette az "Állj jobbra!" üzenetét más világvárosokban. Bízunk benne, hogy hamarosan olyan javaslattal tudunk előállni, amely a BKV számára is elfogadható, és a mi véleményünk szerint is kellően figyelemfelkeltő.

Folyt. köv. tehát :)

3 megjegyzés:

  1. gratulálok a pozitív eredményhez,

    nekem továbbra is tetszik a téma, és szívesen segítek, ha vmi "anyagot" kell cinálni.

    esetleg ki lehetne emelni, hogy csak a jobbra tartás is sokat jelentene, tehát ha tömeg van akkor ok a két álló sor de ha nincs mellette senki jobbra akkor álljon oda. mint az autópályán.

    VálaszTörlés
  2. Természetesen örömmel veszünk minden javaslatot, anyagot stb. Ha van kedved és időd, lépj kapcsolatban velünk az ujkorcsoport@ujkorcsoport.org email címen.

    VálaszTörlés
  3. hát én hiába csináltam az @arcra egy ilyen témájú plakáttervet, biztos nagyon gagyi lett:( de jobban fel kellene az emberek figyelmét hívni erre, mert a mostani ragacsokat sokan észre sem veszik. Pedig ott vanna majd' minden mozgólépcső indulásánál.

    VálaszTörlés